Asukastilat ja palvelut

Yksityiskohtainen ja kokonaisvaltainen suunnittelu tarkoittaa meille sitä, että haluamme suunnitella kaikki asumisen kannalta oleelliset yksityiskohdat huolellisesti, niin että talosta muodostuu kokonaisuus, jossa asuminen on kokonaisvaltaisesti miellyttävä kokemus.

Yksi osa asumiskokemusta on talon palvelut ja yhteistilat. Meanderissa nämä osa-alueet viedään uudelle tasolle.

NEWILBAU_MOVIE_THEATER_5

Yhteistilat vailla vertaa

N&B-talon sisäänkäynnillä on aina vastassa näyttävä ja yksityiskohtaisesti suunniteltu sisääntuloaula, joita Meanderissa on peräti kolme. A-portaan yhteistilassa Meanderin asukkaat voivat järjestää juhlia ja erilaisia tilaisuuksia. A-portaassa sijaitsee myös saunaosasto terasseineen. Lisäksi asukkaita palvelevat juhla- ja etätyöskentelytila ja joogasali. Ensimmäisestä kerroksesta löytyy myös N&B-taloista tuttu arkieteinen kurasuihkulla ja pyöränhuoltopisteellä sekä yhteiskäyttöpolkupyörät ja säilytyspisteet ruokatilauksille.

Viinikellari, elokuvateatteri ja 67 sähkölatausvalmiudella varustettua autopaikkaa

Toiminnot ulottuvat maan alle, jonne louhitaan 67-paikkainen, sähkölatausvalmiuksilla varustettu autohalli yhteiskäyttöautoineen. Maan alla sijaitsevat myös taloyhtiön oma elokuvateatteri sekä viinikellari.

NEWILBAU_Meander_Wineroom
newilbau_f2_yoga-2-scaled
newilbau_f2_sauna-2-scaled

Valikoidut Lifestyle-kumppanit

Huippuarkkitehtuuri kaipaa rinnalleen ainutlaatuista designia – Newil&Bau tarjoaa yhteistyössä Finnish Design Shopin kanssa Meanderin tuleville asukkaille etuja designhakintoihin sekä kuratoidun valikoiman sisustustuotteita Meander Collection -valikoimassa.

Asukkaana voit esimerkiksi hakea arkieteisestä Pelagon yhteiskäyttöpyörän käyttöösi ostosreissua varten. Talosta löytyy myös pyöränhuoltopiste. Luonnollisesti talon palveluihin kuuluvat pakettiautomaatti, joihin voit tilata lähetyksesi. Lisäksi palveluihin kuuluu kylmäsäilytystilat ruokalähetyksille; voit tilata ruokaa kotiisi ilman, että Sinun tarvitsee olla vastaanottamassa lähetystä.

Meander Collection | Finnish Design Shop

Finnish Design Shop ja Pelago

Haluamme tarjota asukkaillemme kunnianhimoisesti suunniteltujen kotien lisäksi arjen elämyksiä ja käytännöllisyyttä. Töölön Meanderissa meitä auttavat Finnish Design Shop ja Pelago.

Lue lisää