N&B Rahoituksella uuteen kotiin

Elämän suurimman investointipäätöksen tekeminen vaatii aina myös onnistuneen rahoitusratkaisun. N&B Rahoitus on selkeä, edullinen ja joustava tapa rahoittaa uuden asunnon ostaminen. Rahoitustuotteena siinä on yhtiölainaa paremmat ehdot.

nb_rahoitus_b57

Ohituskaista uuteen kotiin

Newil&Baun asiakkaana pääset ohituskaistalla N&B Rahoituksen etujen piiriin ja saat rahoituspäätöksen hetkessä. Rahoitus kannattaa hakea etukäteen, sillä asunnon valitseminen on helpompaa kun olet saanut ennakkopäätöksen rahoituksesta. N&B Rahoituksen kumppanina toimii Aktia.

N&B Rahoituksen edut verrattuna normaaliin yhtiölainaan

  • Elämäntilanteeseesi sopiva kuukausierä ja laina-aika
  • Matalampi omarahoitusosuus: 15 % velattomasta hinnasta
  • Edullisempi marginaali
  • Joustavuus lainasi lyhennyksen suhteen
  • Ensiasunnon ostajille tarjoamme myös pienemmän, 10 %:n omarahoitusosuuden
  • Monipuoliset vaihtoehdot lainasi suojaamiseen korkojen nousua vastaan

Sinun tarvitsee maksaa kaupanteossa vain pankin kanssa sovittava käsiraha, tyypillisesti noin 15 % velattomasta hinnasta. Täyttämällä Aktian lainahakemuksen pääset ohituskaistalla N&B Rahoitus -asiakkaiden etujen piiriin.

Suojaa lainasi koron nousulta – korkosuoja myös N&B Rahoitukselle

Suojaamalla lainasi koron nousua vastaan, estät kuukausierääsi kasvamasta ylisuureksi. Valitse korkoputki, korkokatto, tai kiinteä korko, niin tiedät korkotasosi pitkälle tulevaisuuteen! Huomioitahan, että kiinteäkorkoisen lainan ennenaikaiseen takaisinmaksuun voi liittyä pankille maksettava takaisinmaksukorvaus, mikäli korkotaso on alentunut.

Varaa oma unelma-asuntosi sisustusvalitsimen kautta ja pyydä ennakkopäätös N&B Rahoitukselle.

 

Meanderin asunnot kuukausierällä alkaen:

Yksiöt 780 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 90 €/kk (AS C95, 22,5 m2)

Kaksiot 1018 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 136 €/kk (AS B64, 34 m2)

Kolmiot 1565 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 240 €/kk (AS C105, 60 m2)

Neliöt 2920 €/kk (sis. korot ja lyhennys) + hoitovastike 456 €/kk (AS A24, 114 m2)

 

Lisätiedot:

Rahoitus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä sekä ostettavan kohteen panttauksen pankille. Esimerkit laskettu 15 % omarahoitusosuudella, 35 vuoden laina-ajalla, 0,5 %:n marginaalilla. Laskelmassa lainan oletettuna takaisinmaksutapana on käytetty annuiteettia. Esimerkiksi asunnolle 1 (vmh. 1 198 000 €) todellinen vuosikorko on 0,52 %. Laina sidotaan 12 kk euriboriin. Tarkka omarahoitusosuus riippuu asunnon hinnasta ja se on 15 % uuden kotisi velattomasta kauppahinnasta + mahdollisesta varainsiirtoverosta. Kuluihin lisätään lainan toimitusmaksu 600 €, suoraveloituskulu 2,30 €/kk, sekä mahdollinen AsuntolainaTakaus-palkkio. Luoton myöntää Aktia Pankki Oyj, Arkadiankatu 4-6, 00100, kotipaikka Helsinki, Y-tunnus 2181702-8.