Yksilöllinen Meander

Meander-teemassa asunnon sisätilat kunnioittavat rakennuksen arkkitehdin Steven Hollin visiota. Vaalea yleisväritys antaa tilaa valolle ja harkitut detaljit viimeistelevät linjakkaan kokonaisuuden. Meander-yleisilmeessä katse kiinnittyy listattomiin harmaisiin massalattiapintoihin, teräksisiin detaljeihin sekä ilmeikkäisiin kiintokalusteisiin. Meander-teema myydään Steven Hollin visioiman kokonaisuuden mukaisena konseptina. Tässä teemassa asukasvalintojen muuttaminen on rajoitetumpaa.

MEANDER_APARTMENT_MEANDER_G20

Yleisilme

Meander-teemassa asunnon sisätilat kunnioittavat rakennuksen arkkitehdin Steven Hollin visiota. Vaalea yleisväritys antaa tilaa valolle ja harkitut detaljit viimeistelevät linjakkaan kokonaisuuden. Meander-yleisilmeessä katse kiinnittyy listattomiin harmaisiin massalattiapintoihin, teräksisiin detaljeihin sekä ilmeikkäisiin kiintokalusteisiin.
Meander-teema myydään Steven Hollin visioiman kokonaisuuden mukaisena konseptina. Tässä teemassa asukasvalintojen muuttaminen on rajoitetumpaa.

 

MEANDER_KITCHEN_CONCEPT_G20

Keittiö

Meander-keittiössä linjakkaiden teräspintaisten alakaappien vastapainona on puhtaanvalkoiset, seinän sävyyn maalatut yläkaapit. Myös tasot, allas ja hana ovat tässä keittiössä terästä. Keittiön ilme on näyttävä ja moderni.

 

MEANDER_BATHROOM_MEANDER

Kylpyhuone

Kylpyhuoneessa puhtaanvalkoinen pieni seinälaatta yhdistyy suureen, tummaan ja ilmeikkääseen lattialaattaan. Linjakas allaskaluste koostuu mittatilaustyönä teetetystä komposiittialtaasta ja teräksisestä runkorakenteesta. Kylpyhuoneen ilme on raikas ja graafinen.
Säilytystilaa on mahdollista luoda tilaan lisää vaihtamalla peili peilikaappiin lisähinnalla. Kylpyhuoneen suuret tummat laatat nousevat myös seinille ja vaihtuvat seinien yläosissa pieniksi valkoisiksi laatoiksi.
Kaikki keraamiset laatat on valmistettu Italiassa, perinteikkäiden keramiikan osaajien käsissä.

 

Tutustu muihin sisustuskonsepteihin