Luonnollinen Wood

Meanderin arkkitehtuuriin sopivat puuviilupinnat ovat Wood-teeman keskiössä. Näyttävät puupinnat luovat voimakkaan visuaalisen ja luonnollisen ilmeen. Lämpö ja ilmeikkyys välittyy asunnosta läpi tilojen.

MEANDER_APARTMENT_WHITE_ASH

Yleisilme

Lämminsävyiset puuviilupinnat puhaltavat tiloihin elämää. Puumateriaali on sovitettu kohteen arkkitehtuuriin rakennuksen ilmettä kunnioittaen. Keittiö- ja kylpyhuonekalusteet ovat viilupintaisia, muut kiintokalusteet ja seinät maalataan samaan luonnonvalkoiseen sävyyn. Yleisilme on vahva, näyttävä ja ilmeikäs.

 

MEANDER_KITCHEN_WOOD_ASH_BIANCO_KOS

Keittiö

Keittiön puuviilupintaisten kalusteiden ilme erottuu vahvana kontrastina valkoisia kiintokalusteita ja seiniä vasten. Arkkitehtuurin mukaan valittu puuviilu on joko mustaksi petsattua tai luonnonväristä puuta. Vakiovaihtoehtona tasoille toimii kompaktilaminaatti, joka valitaan kolmesta eri sävystä. Lisähintaan saatavilla oleva kvartsikivitaso tuo tilaan oman säväyksensä.

 

MEANDER_BATHROOM_WOOD_ASH

Kylpyhuone

Kylpyhuoneen kalusteissa toistuu voimakasilmeinen puuviilupinta. Lattiat ja seinät ovat kalkkikivimäistä, tyylikkään harmaata laattaa. Kylpyhuoneen ilme on luokseen kutsuva, lämmin ja voimakas.

 

Tutustu muihin sisustuskonsepteihin